kwantum converter

Bouw van een kwantumconverter
De opbouw van een kwantumvonverter is slechts een aparaat met een netwerk aansluiting. Ze worden in de kwantum fabriek geprepereerd per twee en worden daarom ook per twee verscheept. In de fabriek worden de converters voorzien van een serienummer en enkele stickers welke de fabrieks gradaties betaat. Vervolgens worden de converters op verschillende afstanden van elkaar getest tot een maximum van vijftig kilometer.
Een kwantumconverter bestaat uit een ontvanger en een verzender welk elk een bezit. De protons zit gevangen in een magnetisch veld welke verstengeld (verbonden) zijn met elkaar. Als proton A links omdraaid dan zal proton B rechts omdraaien (spiegelbeeld). Hiermee kan de converter weten of er een 0 of een 1 moet worden verzonden.

De ontvanger:
Aan de andere kant van de laser en de proton zitten twee readers welke de laserstraal ontvangen om te zien of het een nul (links draaiende proton) of een één (rechts draaiende proton) moet worden. Welke reader de laser straal ontvangt bepaald of het een 0 of een 1 word.
De verzender heeft twee lasers en één reader. Welke laser aan gaat bepaald of het proton link of rechtsdraaiend is. De straal word door de reader opgevangen om te chekken of deze verstuurd is.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.