Roze Zwanen

Het personeel heeft in het begin veel gebruik gemaakt van camera drones. Kleine vliegtuigjes te grote van ongeveer 1 vierkante meter die zich voortbewegen als een helicopters. Doordat de vliegtuigjes veel bekijks kregen is het personeel gaan expirimenteren met roze zwanen. Deze roze zwanen zijn geprogrammeerd om vanaf de grond bestuurd te worden. Door een microchip in hen hersenen en doormiddel van enkele chirurgische ingrepen is er een camera in de borstkas geintegrreerd. De camera wekt zijn energie op door de hartslag van de roze zwaan op en zit met enkele draden verbonden met de microchip. Zo kan men de camera scherpstellen en eventueel doormiddel van samentrekkingen in de borstkas van deroze zwaan zich enkele graden kantellen.
De roze zwanen vliegen meestal in groepen. Elke roze zwaan heeft een camera met een microchip en gps. De voorste zwaan die lijd de groep zodat men meerdere camera’s tegelijktijd kan besturen zonder zich zorgen te hoeven maken over de route die de andere zwanen vliegen. Deze volgen wanneer er opdracht is gegeven de voorste zwaan.

Het personeel heeft slechts een aantal mensen opgeleid voor het gebruiken van de roze ganzen als een spionage middel. Het project staat nog in de kinderschoenen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.