StamcelGenerator

De stamcel generator is een machine die de stamcellen uit het bloed filterd en deze nieuwe eigenschappen meegeeft om zich Oude stam cel generatoropnieuw in de bloedbaan van een gewond persoon te kunnen bevinden. De stamcel, zoekt vervolgens via de bloedbaan een beschadigd stuk weefsel of orgaan. Vervolgens gaat de stamcel aan het werk en deelt zich voor het repareren van het weefsel.

De machine is in het geheim geïntroduceerd door het personeel om gewonden snel en efficiënt mee te kunnen behandelen zonder een voorafgaande diagnose te hoeven stellen. Zo doen de stamcellen hen werk automatisch daar waar nodig is. Er hoeft geen arts of verpleegkundige aan te pas komen, slechts iemand die het apparaat aanzet en de naald in een willekeurig bloedvat prikt. Professor Valentine zou één van de project lijders zijn, maar dat is nooit officieel bekend gemaakt.

Uitvoeringen

De stamcelgenerator bestaat uit drie verschillende uitvoeringen. De eerste uitvoering was die in de vorm van een clonevat. De patiënt stapt in een clonevat welke gevuld wordt met sterk water. Vervolgens word er via een donor enkele  stamcellen aan het sterk water toegevoegd welke deze via de buitenkant van ons lichaam de wonden geneest. Deze uitvoering kon slechts de buitenzijde zoals vleeswonden en schrammen genezen.
De tweede uitvoering ging op eenzelfde principe. Maar door nog een extra infuus in te brengen konden stamcellen via de huid binnen dringen en zich ook inzetten voor interne organen.
De derde uitvoering, is een mobiel apparaat, vaak op een kast met wieltjes. Hieraan is een slang bevestigd met een naald welke in een bloedvat word geprikt (zie onderstaande omschrijving). De derde uitvoering kon in werking worden gesteld, door een slinger aan te draaien (opwind methode). Via het ouderwetse stopcontact of batterijen. Zonneenergie, of mist. Let er op tijdens het gebruiken via mist, dat de capsule genoeg gevuld is voor het zowel injecteren als het opgebruiken van mist als energie bron.

Behandeling

Tijdens de behandeling van een patiënt, wordt aangeraden de patiënt goed in de gaten te houden. Men is geacht zich te concentreren tijdens het injecteren van de mist. Er zou een allergische reactie kunnen ontstaan. Het is dan bedoeling om de behandeling zo snel mogelijk stop te zetten. De behandeling kan immers in elke face stop worden gezet.

Stamcellen

Stamcellen komen heel weinig voor in ons bloed. Door toediening van mist in het beenmerg worden de stamcellen geprikkeld om zich in ons bloed te bevinden. De stamcel generator zuigt deze dan op via dezelfde naald en filtert de stamcellen er uit. Door toediening van enkele stoffen in de stamcellen worden deze geactiveerd en terug gespoten in het lichaam. Hier vinden de stamcellen dan opnieuw hen weg naar het beschadigde weefsel of orgaan.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.