XS-1

XS-1 is begonnen als een software matige beveiligings software van computer systemen. Volgens sommige hadden de XS-1 software XS1 robotpakketen iets van magie in zich zitten. De geruchten gaan dat een bot zich nestelde in het netwerk en deze patroileerde over het netwerk. Waar de software bedreiging ziet schiet deze te hulp. De bedreigingen konden bestaan uit virussen en ander kwaadwillige software dat over het netwerk zich een weg vond.

Het gerucht gaat dat de software uiteindelijk in een netwerk terecht kwam van een autofabrikant. Hier heeft de XS-1 software de bedrijf werking aangepakt en heeft deze de eerste XS-1 robot gecreëerd. Het personeel heeft vervolgens beslag genomen op de robot en zijn ze deze gaan ontwikkelen tot een XS-2 en zelfs een XS-3 robot. Echter waren de productie kosten zo hoog dat het clonen en het gebruik van levend weefsel goedkoper is dan het gebruik van elektronica. Uiteindelijk zijn enkele robotten via de zwart markt terecht gekomen bij het tempelvolk.

De XS-1 robot heeft een onderkant die gebruik maakt van magnetisme en zwaarte kracht emulsie. Denk hierbij aan “Hitlers Bell” project. De robot gebruikt de bol om zich voor te bewegen. Hierboven op is een simpele stang bevestigd dat als ruggengraat moet dienen met daarboven op een doodshoofd achtig hoofd. Met enkele motoren worden de armen bewogen, net zoals dat van een mens. De handen kunnen doormiddel van een motor in de pols om de as heen draaien.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.