IceTouch Refrigerator Double300i

IceTouch Informatie

IceTouch Refrigerator, afgekort tot ITR, is een bedrijf dat koelkasten heeft ontworpen voor automatische bestellingen. De koelkasten hebben een touchpaneel, RFID tagger en een barcode scanner. Het is bedoelt om de producten die op zijn in te scannen waardoor de koelkast wanneer nodig een nieuwe bestelling plaatst. De bestellingen kunnen bij meerdere consumenten winkels besteld worden zoals bij de AH webwinkel. Zo kunnen er levels worden gegeven aan bepaalde producten, denk aan Brood, Melk en Boter. Het display laat de huidige aanbiedingen zien van de winkel keet en ook samengestelde boodschappen lijsten voor bepaalde gerechten. Eenmaal de bestelling geplaatst, word de functie (track my item) geactiveerd op het display. Heb je meerdere bestellingen lopen dan verschijnen er meerdere knoppen. Het track my item systeem maakt gebruik van het Electroway systeem en is op de seconde nauwkeurig. Het display geeft precies aan waar de vrachtwagen met de bestelling zich bevind.

IceTouch Refrigerator

IceTouch Heeft een deal gesloten met het personeel om het concept van de grond te krijgen. Zo krijgt het gezin waarbinnen een Elite van het personeel zich beving gratis zo een IceTouch koelkast. De gezonde producten worden met kortingen verkregen. Het personeel wil graag dat elke Elite de keuze voor een gezonde voeding behoudt.

Op en aanmerkingen

Wanneer een product niet word gescand en deze opgemaakt is (verbruikt) dan besteld de koelkast niet automatisch opnieuw. Hetgeen dat vaak voor ergernis zorgt bij de klanten. Zo heeft men later er voor gekozen om een RFID chip in elk verpakking te integreren zodat wanneer de verpakking uit de range verdwijnt (verbinding verliest met de koelkast) deze automatisch afgeschreven word en wanneer nodig opnieuw word besteld.
De knop Hold leek een half jaar lang niet gewerkt te hebben. Wanneer men op vakantie ging of gewoon even geen bestelling wilde of kon ontvangen moest men de knop hold gebruiken om de bestellingen vast te houden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.