Foxy

Foxy in 2012

Foxy, zoals haar naam doet vermoedde is zij het vrouwelijke schoon van het verhaal. Ze is sexy, vol passie en een tikkie jaloers op Nina. In het verhaal komt de Foxy er twee keer in voor. Voor het eerst ontmoetten wij haar als een Korporaal van de Nederlandse krijgsmacht. Voor de twee maal wordt Foxy geïntroduceerd als de rechterhand van Koning Cross. Her verhaal rond haar Karakter gaat ten ronde dat ze tijdens de achtervolging van Square gewond is geraakt. Leden van het personeel hebben haar gewonde lichaam opgepikt en is ze ruim enig tijd verdwenen. In de tijd dat Foxy nog Korporaal was, had zij een geheime relatie met Brace. Na een lange tijd heeft Brace haar uiteindelijk terug gevonden en heeft hij haar ondergebracht Koning Cross. Foxy gebruikt haar magnetic-zwaard om haar tegenstanders gigantische schade aan te richten. Al blijft ze liever thuis in het rotskasteel, waar zij de tactieken uitpland voor het aankomende slagveld tussen verschillende steden en volkeren. Ze draagt met trots het Tempeliers tuniek van het tempel volk rond haar hals draagt zij een zilveren balletjes ketting met twee dog-tags, waar haar naam een weggevaagde datum en haar bloedgroep op staat.
Foxy in 2049Het gerucht gaat dat zij een relatie heeft gehad met Brace. Dat verklaarde waarom ze vaak dagen lang nergenst meer te bekennen was. De schrijver wilde haar eerst magie in het boek laten gebruiken. Denk aan donderschokken en bliksem stralen uit haar ogen. Dit zou het verhaal een hele andere wending hadden gegeven. Een ander gerucht is dat zij gevoelens zou zijn gaan vertonen voor Reader.
Koning Cross heeft voor haar een magnetisch zwaard ontwikkeld. Dat ze nog vol overgave en met veel plezier hanteert in slagvelden. Het maakt van haar een lastige tegenstander. Haar persoonlijke trekjes zijn moeilijk te doorgronden. Ze geeft altijd felle knauwen met haar woorden en geeft de tegenpartij geen ruimte voor een tegen argument.

 

Foxy, Meesteres van de tactiek.

2 reacties

  1. Pingback:Zwaarden | Squareders

  2. Pingback:Squareders - Granaten

Reageren is niet mogelijk