FKP

FKP cell dna van een clone
FKP is een geheim project van enkele duitse wetenschappers. Het project was bedoeld om getrainde valken te clonen. Echter werd het projet verlaten en later opgepakt door het personeel. Het personeel dwong hen slimste koppen om het project te gaan gebruiken voor het clonen van mensen. De geruchten gaan dat Hawk één van de eerste is die gekloonde is.

Bij het personeel gaan er wandelgang verhalen dat Hawk meerdere keren gekloonde zou zijn en dat professor Valentine via het FKP project een heel leger wilde creëren met slechts één enkele elite.
Omdat Hawk nog in opleiding was en dus nog niet volwaardig Elite, kon de professor met harte lust experimenteren. Om de vorderingen bij te houden paste hij voor elke clone enkele DNA strengen aan om hen zo andere eigenschappen te geven, waaronder verschillende kleuren ogen en haar. Daarbij zorgde hij er voor dat elke Clone zijn eigen nummer in getatoeëerd kreeg.
Nadat enkele clonen waren ontsnapt uit de handen van de professor, is het project opnieuw gesloten. Echter moesten de overgebleven clonen nog vernietigd worden…

 

Eén reactie

  1. Pingback:Professor Valentine | Squareders

Reageren is niet mogelijk