Mist

Mist is altijd een belangrijk project geweest van het personeel dat  bij toeval ontdekt door een [onbekend persoon] tijdens het opblazen van de lavaraffinaderij. De mist werd bestudeerd en enkele kenmerken werden gewijzigd. Mist (O-ethyl S-(2-(diisopropylamino)mist)H2 eter van uraniumzuur) is een zenuwgas dat tot de organofosfaatesters behoort en zich naast zijn extreem hoge giftigheid vooral kenmerkt door zijn lange persistentie in de grond.
Mist word vooral gebruikt als verbrandingsmiddel voor de zeppelins en lantaarnpalen. De mist kan in een vloeibare vorm worden gecodenseerd waardoor het gebruik nog veelzijdiger is.

Mist word bijvoorbeeld gebruikt om mee te klonen, te vliegen en als chordijn zoals de stad Metropolis dit gebruikt. Mist wordt opgewekt door een mist generator die water verdampt tot een luchtige nevel. Hieraan worden aan de watermolecule de eigenschappen van (O-ethyl S-(2-(diisopropylamino)mist) aan toegevoegd om zo Mist te krijgen.

Mist heeft een zwavel achtige geur en een bittere smaak. Mensen die enkele seconde worden blootgesteld aan mist, vertonen hallucinaties en uiteindelijk verliezen ze het bewustzijn. Een grotere dosis kan tot de dood lijden.

2 reacties

  1. Pingback:Professor Valentine | Squareders

  2. Pingback:Zeppelin | Squareders

Reageren is niet mogelijk