Van verhaal naar boek 1

Van verhaal naar boek 1

Goed dan, ik geef het toe. Nadbol.comat mijn vriendin alles heeft nagekeken heb ik de tekst nogmaals doorgelezen. Onder het lezen weer het een en ander veranderd. Mijn hemel, dat schrijven is echt een drama van je welste. Ik heb bijna het halve boek opnieuw geschreven. Met een enthousiaste twijfeling zit ik er aan te denken om het naar een uitgever te sturen. Gewoon voor de lol. Ja ik weet dat die mensen meer te doen hebben, maar wie niet waagt… Afijn een nette mail geschreven, over wie ik ben en wat ik geschreven heb. Maar eerst Mijn Microsoft Office Word 2003 met een werknemers actie voor een paar tientjes geupdate naar word 2010…

Hoe halen ze ’t in hen hoofden bij Microsoft om een godgeklaagde ribbon (zo heet dat ding) toe te voegen. Maar nog belangrijker, hoe kom ik er vanaf. Diversen sites geraadpleegd, helaas voor mij en een hele-hele-hele hoop andere mensen, ‘yur stuck with it’. Ik heb ooit eens geroepen en ik citeer nu van mezelf:

Als Microsoft ooit iets maakt dat niet zuigt,
dan maken ze stofzuigers.

Dat geld trouwens voor meer bedrijven kan ik u vertellen. Maar echt waar, Microsoft geef de mensen een keuzen om terug te kunnen naar wat we meer dan tien jaar lang gebruiken. Stiekem wist ik als een Squareder natuurlijk wel dat ik een ribbon bijgevoegd kreeg. Ik ben alleen geupdate vanwege de docx ondersteuning en nu even belangrijker de PDF ondersteuning. Ik hoef dus geen pdf-printer troep te gebruiken om van een Microsoft office word bestand een pdf te maken. Om dan nu weer terug te komen, ik heb een mail naar diverse uitgevers gestuurd samen met het zo even gecreerde PDf bestand, wat men een manuscrip noemt. Als ik alle uitgevers websites mag geloven, krijg ik binnen twee á drie maanden een reactie, ach tot die tijd geniet ik even van de vrije schrijf avonden en nachten.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.