Van verhaal naar boek 2

bol.comVan verhaal naar boek 2

De eerste reactie is binnen van een uitgever welke ik een maand geleden mijn manuscript heb gestuurd. De reactie:

Wij hebben uw bovengenoemde manuscript met interesse bekeken. Helaas moet ik u melden dat we onvoldoende verkoopkansen zien voor “Squareders.”
We hopen dat u begrijpt dat het door de vele inzendingen die wij binnenkrijgen niet mogelijk is om onze keuze verder toe te lichten, maar laat dit bericht u niet ontmoedigen ons in de toekomst iets toe te sturen. Wij zijn altijd benieuwd naar nieuwe verhalen.

Nou dat valt nog mee, toch nog een aardig bericht. Het geeft mij ook niet de indruk dat dit een standaard mailtje is, maar goed dat valt niet te achterhalen.

Na enkele weken heb ik van alle andere uitgeverijen een standaard mailtje gekregen. Van hen krijg ik niet eens het idee dat ze het pdf bestand geopend hebben. Afijn, zoals ik eerder scrheef was het te verwachten. De kans dat een uitgeverij een boek van een unknown iemand uitgeven is heel, heel klein. Het is natuurlijk opzich een beetje ontmoedigend. Maar ik vertrouw erop dat een uitgeverij kundig genoeg is om te beoordelen of iets wel of niet verkoopbaar is. Misschien niet verkoopbaar genoeg voor wat het hen oplevert.  En dan een primeur voor een citaat uit mijn eigen verhaal

Een Squareder geeft nooit op.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.