Van verhaal naar boek 7

Van verhaal naar boek Google+

De opmaak was goedgekeurd, dat krijg je met POD uitgevers, dan mag je zelf aan de bak. Dat is niet erg, maar erg gaat veel tijd verloren. Tijd welke ik aan nuttige dingen had kunnen besteden, zoals het voor een tweede keer uitspelen van: “The last of us.” Een zombie game en natuurlijk elke maandag “The Walking Dead”, een zombie serie. Zombie, zombie… Dat brengt mij opeens op een leuk idee voor een vervolg boek.
De binnenkant is goedgekeurd, nu nog een cover- Wablief? Ja een omslag dus. Ik had al een ideetje natuurlijk om alle boeken te voorzien van het Squareders Logootje. Lekker simpel, zwart wit, geen gezeur met plaatjes of. Dus geloof het of niet, een nieuw word bestand. Aan den rechterkant komt de voorkant, in het midden de rug en aan de linkerkant word de achterkant. Daar komt dus een foto van mijn gelaat, hoeft niet maar heel veel boeken hebben dat en ik wil dan ook weer geen spel breker zijn. Ik heb een foto gezocht waar ik nog enigszins ‘normaal, leuk, goed’ op sta en ja ik zeg enigszins en dan een flaptekst. Dus zeg maar de achterkant van de tekst. Ik kan je met gevaar voor eigen leven vertellen, dat de flaptekst nog moeilijker is dan het schrijven van een boek.
De hele handel binnenwerk en omslag terug gestuurd naar de pod uitgever-
De reactie op mijn zeer doordachte omslag- “Het kan wel, maar is het wat je wil bereiken.”
Tja, daar had de aardige madam een goed punt. Natuurlijk wil ik dat het verhaal door anderen dan Squareders gelezen word. Ik ging op zoek naar een copyleft plaatje. Weer een hele ervaring rijker, dat er dus websites bestaan met plaatjes vrij van rechten. Anders had ik zelf in de weer gemoeten met een telefoon als camera…
Ik heb een mooi plaatje gevonden van twee mensen in een tunnel. Met mijn photoshop skills – lees Windows Paint- heb ik er één mannetje van gemaakt. Daarna heb ik in een soort van graffity style het Squareders logootje met de paint brush zogenaamd op de muur gespoten, zie in plaats van het bol.com mannetje het plaatje van de cover. De achterkant een wit vlakje geplaatste voor een barcode. De Cover is klaar.
Weer de hele handel opnieuw opgestuurd naar de uitgever-

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.